Skip to Content

Sertifioituja allergiaystävällisiä tuotteita herkälle iholle ja hiuksille

Onko ammattimaisten tuotteiden löytäminen herkälle iholle ja hiuksille mielestäsi vaikeaa? Oletko taipuvainen allergioihin?

Meillä on ilo esitellä SYOSS-tuoteperheen uusin tulokas – ammattimaisten hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden sarja, joka on erityisesti suunniteltu allergiaan taipuvaisille, herkkäihoisille ja herkkähiuksisille kuluttajille. Kaikki SYOSS Pure -tuotteet ovat ECARF-sertifioituja.

Mitä on ECARF?

ECARF eli European Centre for Allergy Research Foundation on voittoa tavoittelematon järjestö. ECARF edistää allergologiaan liittyvää tutkimusta, koulutusta ja yleistä tietoisuutta sekä korostaa sen tärkeyttä jokapäiväisessä elämässä – erityisesti allergioista kärsiville ihmisille. Päivittäisen työnsä lisäksi ECARF myöntää myös ECARF-laatusinettejä (ECARF Quality SEAL) allergiaystävällisille tuotteille ja palveluille.

ECARF:n sertifioimat tuotteet ja palvelut on täysin suunniteltu vastaamaan allergioista kärsivien ihmisten tarpeisiin.

Riippumaton neuvottelukunta, johon kuuluu 15 johtavaa kansainvälistä tutkijaa ja teknikkoa, on kehittänyt kriteeristön eri tuoteryhmien arviointiin. Tähän kriteeristöön sisältyy tarkkoja hyväksymis- ja hylkäyskriteerejä, mikä auttaa tekemään allergisesta reaktiosta mahdollisimman epätodennäköisen.

Tuote saa sinetin käytyään läpi tarkastuksia ja tutkimuksia, jotka todistavat tarvittavien kriteerien täyttymisen.