Mitä ihonhoito-, hiustenhoito- tai muotoilutuotteita voin käyttää, jos ihoni tai hiukseni ovat herkät tai minulla on allergioita?

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle ammattilaislaatuisia hiustenhoito- ja hiustenmuotoilutuotteita, sillä hiuksesi ansaitsevat sen. Sen vuoksi kaikki SYOSS-tuotteet on kehitetty ja testattu yhteistyössä kampaajien kanssa.

SYOSS Pure -sarjan hiustenhoito- ja muotoilutuotteet sopivat täydellisesti kaikille herkkäihoisille ja -hiuksisille tai allergioihin taipuvaisille käyttäjillemme, jotka haluavat ammattilaistasoista laatua kotona.

Mikä sitten tekee uusista tuotteistamme niin erinomaisia herkemmille iho- ja hiustyypeille?

Huistenhoito

1. Hellävarainen Micellar-puhdistusteknologia – misellitkeräävät itseensä likaa ja rasvaa ihoa ja hiuksia kuivattamatta. Tämä teknologia sopii erityisen hyvin hiuspohjan puhdistukseen, sillä se ei jätä ihoa kireän tai kuivan tuntuiseksi.

2. Ammattilaistietous eri hius- ja ihotyypeistä – jotkin iho- ja hiustyypit ovat erityisen herkkiä tietyille ainesosille, jotka voivat tukkia hiuspohjan ihohuokosia. Sen vuoksi olemme jättäneet mineraaliöljyt, silikonit ja väriaineet pois koostumuksistamme. Nämä ainesosat eivät välttämättä ole haitallisia, mutta voivat ärsyttää joitakin iho- ja hiustyyppejä.

3. Sertifioitu EU-ympäristömerkillä – parempi sinulle, parempi ympäristölle. Ammattimainen lopputulos, hellävaraiset koostumukset, ympäristöystävällisemmät pakkaukset.

SYOSS Pure Hair Care -sarja sisältää kolme eri tuotelinjaa, jotka on erityisesti kehitetty herkälle iholle, herkille hiuksille tai allergioihin taipuvaisille käyttäjille.

1. Fresh Micellar Shampoo & Lightweight Conditioner

Hoitoaine, joka puhdistaa ja raikastaa! Täydellinen normaaleille hiuksille, joiden tyvi rasvoittuu helposti.

2. Smooth Micellar Shampoo & Lightweight Conditioner

Hoitoaine, joka antaa salonkimaisen pehmeän ja sileän lopputuloksen. Sopii parhaiten normaaleille hiuksille, jotka pörröttyvät helposti ja nousevat kampauksesta.

3. Volume Micellar Shampoo & Lightweight Conditioner

Hoitoaine, joka antaa kevyen ja ilmavan tuuhean lopputuloksen. Ihanteellinen ohuille ja normaaleille hiuksille, jotka kaipaavat tuuheutta ja rakennetta.

Styling

1. Allergiaystävällisiä koostumuksia ammattimaisesta laadusta tinkimättä – SYOSS Pure -tuotteet ovat Euroopan allergiatutkimuskeskus ECARF:n sertifioimia ja testaamia*, joten tuotteet sopivat allergioista kärsiville ja/tai käyttäjille, joilla on herkkä hiuspohja.

*ECARF – European Centre for Allergy Research Foundation

2. Vegaaniset koostumukset – Yksikään SYOSS Pure -muotoilutuotteista ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

SYOSS Pure Hair Styling -hiustenmuotoilusarja tarjoaa kolme tuotetta, jotka täydentävät hiustenhoitosarjaamme erinomaisesti, mutta sopivat kaikille herkkäihoisille, herkkähiuksisille tai allergioihin taipuvaisille, jotka haluavat ammattimaisen muotoilulopputuloksen.

1. Pure Hold Hairspray

Pure Hold Hairspray – hiuskiinne, joka antaa keskitason kiinnityksen (taso 3) ja sileän, pitkäkestoisen lopputuloksen jopa 48 tunniksi. Ei kuivata hiuksia. Hajusteeton.

Käyttö:

Käytä kuiviin hiuksiin. Suihkuta n. 30 cm:n etäisyydeltä lyhyin suihkauksin. Jos suutin tukkeutuu, huuhtele sitä lämpimällä vedellä.

Vinkki: Suihkuta hiuskiinnettä jokaiseen suortuvaan käyttäessäsi kiharrusrautaa tai -sauvaa saadaksesi voimakkaammat ja kestävämmät kiharat.

2. Pure Fresh Dry Shampoo

Pure Fresh Dry Shampoo – raikas, pitkäkestoinen ja miellyttävän tunnun antava kuivashampoo, joka tekee hiusten tyvestä raikkaan näköiset (ja tuntuiset), eikä jätä jäämiä harjauksen jälkeen.

Käyttö:

Jaa hiukset pienempiin osioihin ja suihkuta suoraan tyveen 20 cm:n etäisyydeltä.

Hiero hiuksia sormilla tai harjaa kevyesti poistaaksesi mahdolliset jäämät.

Vinkki: Jos haluat kiharoiden kestävän pidempään, suihkuta kuivashampoota kaikkialle hiuksiin saadaksesi "toisen päivän" tunnun.

3. Pure Volume Mousse

Pure Volume Mousse – kevyt tuuheuttava muotovaahto, joka antaa ilmavaa tuuheutta jopa 48 tunniksi ilman kuivaa tunnetta. Ei latista hiuksia. Ei sisällä alkoholia.

Käyttö:

Ravista hyvin ja pidä pulloa ylösalaisin. Annostele muotovaahtoa kämmenelle ja levitä kosteisiin hiuksiin. Föönaa hiukset saadaksesi intensiivisemmän vaikutuksen. Älä huuhtele.

Vinkki: Viimeistele kampaus ja anna sille pitkäkestoista kiinnitystä suihkuttamalla lopuksi Pure Hold Hairspray -hiuskiinnettä.

Puhtaan ammattimaisia hoito- ja muotoilutuotteita kaikille kuluttajillemme – mutta erityisesti niille, joilla on herkkä iho, herkät hiukset tai jotka ovat taipuvaisia allergioihin.

Euroopan allergiakeskus ECARF:n sertifioimia ja laatutestaamia – Euroopan allergiatutkimuskeskuksen sertifioimat tuotteet on täysin kehitetty allergioista kärsivien tarpeisiin. Koostumukset on testattu ja hyväksytty niin huolellisesti, että allergiset reaktiot ovat äärimmäisen epätodennäköisiä.Kaikille SYOSS Pure -tuotteille on myönnetty ECARF-sinetti.

Pese, hoida, huuhtele ja muotoile!

Salonkimaisen kauniit hiukset joka päivä SYOSS Pure -tuotteiden avulla. Puhtaan ammattimainen, ympäristöystävällinen vaihtoehto.