Skip to Content

Luonnollista kauneutta ja hohdetta sinulle ja ympäristölle

Kevään puhjetessa kukkaan haluamme mekin kukoistaa. Haluat varmastikin jo päästää hiuksesi valloilleen elokuvamaiseen tyyliin, kuin hidastettuna. Vuodenaika muistuttaa meitä kauniista ympäristöstämme, josta haluamme huolehtia enemmän – aivan kuten hiuksistasi. Uusi SYOSS Pure on ammattimainen hiustenhoitosarja, joka on räätälöity sopimaan tyyliisi ja elämäntapoihisi tuoden hiussalongin kotiisi. Tuotteet sopivat myös allergikoille ja vegaaneille sekä erityisesti sinulle, joka haluat huolehtia sekä luonnonvaroista että luonnollisen kauniista, lainehtivista hiuksista!

SYOSS Pure -sarja on ammattikampaajien kehittämä sekä ECARF-sertifioitu ja -testattu, mikä tarkoittaa, että siinä ei ole käytetty useimmiten allergisoivia ainesosia. Hiustenhoitotuotteet ovat myös EU ympäristömerkillä sertifioituja ja pullot on osittain valmistettu kierrätetystä PET-muovista. Sarjan tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Näin luot kevään kolme luonnollista trendityyliä Pure-sarjan avulla:


Hemmottele itseäsi!

Kevättyyli alkaa hiuksillesi sopivasta shampoosta ja hoitoaineesta. Pure-sarjan hiustenhoitotuotteet hemmottelevat sinua kuin olisit hiussalongissa, ja luovat perustan hyvin hoidetuille hiuksille, joita on helppo käsitellä. Tuotteet on kehitetty sopiviksi herkälle iholle – misellitekniikka poistaa lian ja muut epäpuhtaudet. Sekä shampoo että hoitoaine valmistetaan ilman silikoneja, mineraaliöljyjä, lisättyjä väriaineita sekä eläinperäisiä ainesosia. Ja siten ne ovat hellävaraisempia hiuksille ja hiuspohjalle – ja ympäristölle!

Tuotteet, joilla luot tyylin: 

1. Fresh - Syoss PURE Fresh – shampoo ja hoitoaine.

Normaaleille hiuksille päivittäiseen pesuun ja virkistämiseen.

2. Volume - Syoss PURE Volume - shampoo ja hoitoaine.

Ohuille ja normaaleille hiuksille, ja sinulle, joka haluat saada volyymia ja rakennetta hiuksiisi.

Paris-boho-chic – oikealla muotoilutuotteella!

Unelmoi Pariisista aidossa boho-tyylissä, jolle ominaista on rennon aaltoileva, itsevarman rento ja romanttinen tyyli. Supervarma kevät- ja kesäkauteen, jonka luot kuivashampoomme avulla. Kampaa hiukset sormillasi, suihkuta ja hiero tuotetta kuivien hiusten tyveen. Etkö ole pessyt hiuksiasi pariin päivään? Ei se mitään.

Vinkki: Letitä hiukset yöksi ja kiinnitä joitakin hiuskiehkuroita pinneillä eri kohtiin, jolloin luot oikean rennon ilmeen kuivashampoon avulla.

Tuote, jolla luot tyylin:

Pure Fresh Dry Shampoo – kuivashampoo. Yksi lisäpäivä hiuksille ennen seuraavaa pesua. Erinomainen muotoilutuote luonnollisiin kampauksiin ja rakennetta antamaan. Sopii niin arkeen kuin lomalle.

Piknik-tyyli – täydellinen muotoilu muotovaahdolla!

Kaunis luonnollinen kampaus, jossa on volyymia sopii kaikkiin kevään tilaisuuksiin. Muotoiluvaahtomme luo tyylin antamalla rakennetta. Puristele muotovaahto hieman kosteisiin hiuksiin ja muotoile tai kuivaa hiustenkuivaajalla haluamallasi tavalla.

Vinkki: Pidä tyyli yksinkertaisena ja sido hiukset ylös rennolle poninhännälle trendikkäällä huivilla.

Tuote, jolla luot tyylin:

Pure Volume Mousse. Kevyt muotovaahto, joka tukee hiuksia 48 tuntia latistamatta tai kuivattamatta niitä. Täydellinen muotoiluun sekä luonnolliseen volyymiin hiuksillesi.

Leikkisät kiharat – hiuskiinne viimeistelee kevätglamourin!

Kevään suuret, glamour kiharat ovat hieman leikkisiä. Suihkuta hiuskiinnettä jokaiseen hiussuortuvaan, ennen kihartamista muotoiluraudalla. Kun olet luonut haluamasi kampauksen, ravistele hiuksia ja erotele kiharoita hieman. Viimeistele muotoilu hiuskiinteellä, joka saa kampauksen kestämään pitkään.

Vinkki: Tee sivujakaus keskijakauksen sijaan, se antaa volyymia sekä leikkisämmän ilmeen.

Tuote, jolla luot tyylin:
Pure Hold Hairspray – hiuskiinne. Hajusteeton hiuskiinne kestää 48 tuntia ja tarjoaa viimeistelyn, joka ei tunnu kuivalta tai tahmealta.

Nauti ihanasta keväästä SYOSS PURE -tuotteilla!